image/svg+xml Facebook
Daikin

För dig som söker effektiva och energibesparande lösningar för värme, kyla, varmvatten och inomhusluft är vi auktoriserade återförsäljare och montörer av produkter från Daikin.

Kontakta oss
Luft/luft-<br>värmepumpar

Luft/luft-
värmepumpar

Luft/luft värmepumpar värmer och kyler ditt rum till 80% med energi som tas ur utomhusluften. Endast 20 % av effekten är elektricitet. Ett exceptionellt energieffektivt sätt att uppnå den perfekta temperaturen året runt.

Kyl och värm ditt hem med förnybar energi från luften runt ditt hus
Luft/vatten-<br>värmepumpar

Luft/vatten-
värmepumpar

Daikins luft/vatten värmepumpar utvinner värme ur utomhusluften även när det är så kallt som -28C. Med en Daikin luft/vattenvärempump får du ut 5 kW värme för varje kw el. Om du väljer ett system med solceller blir varmvattenproduktionen nästan gratis.

Energieffektiv uppvärmning, kylning och produktion av varmvatten.
Bergvärme

Bergvärme

Genom att installera en bergvärmepump kan du minska dina energikostnader avsevärt samtidigt som du gör miljön en tjänst. Bergvärmepumpar använder nämligen förnybara energikällor

Bergvärmepumpar passar perfekt för nybyggnation eller när du vill byta värmesystem
Luftrening

Luftrening

Daikins luftrenare minimerar astma och allergiska symptom genom att avlägsna dammpartiklar och pollen från din inomhusluft, samt håller dig frisk genom att filtrera bort och oskadliggöra luftburna bakterier och virus.

Ren luft, för att det är viktigt